Головна Новини HI-tech телефони Жителі Лос-Анджелеса, які отримали вакцину, зможуть зберігати докази імунізації в iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Лос-Анджелеса, які отримали вакцину, зможуть зберігати докази імунізації в iPhone

Докази імунізації будуть зберігатися в цифровому гаманці iPhone, це зручніше медичних карт

31 грудня 2020, 10:55
Поділіться публікацією:
Люди, які отримали вакцину від коронавірусу в Лос-Анджелесі, зможуть зберігати докази імунізації в цифровому гаманці свого iPhone. Запис буде зберігатися в Apple Wallet, що звично використовується для платіжних карт, посадкових талонів або квитків на заходи.
Офіційні особи заявляють, що спочатку запис буде використовуватися для нагадування людям про необхідність отримати другу необхідну дозу вакцини. Але також її можна використовувати як доказ вакцинації в осередку розповсюдження Covid-19 в Лос-Анджелесі. Bloomberg першим повідомив новини про партнерство округу з програмною фірмою Healthvana.
Цифрова карта може бути використана "щоб довести авіакомпаніям, довести школам, довести всім, хто цього потребує", що людина була вакцинована, сказав газеті генеральний директор компанії Рамін Бастані.
В окрузі Лос-Анджелес, найбільш густонаселеному окрузі США, спостерігається високий рівень інфікування цією хворобою: у вівторок було зареєстровано майже 13000 нових випадків захворювання і 227 смертей, в результаті чого число померлих від цієї хвороби досягло 9782 осіб.
Начальник відділу вакцинації округу Клер Джарашоу повідомила Bloomberg, що офіційні особи були зацікавлені в тому, щоб люди поверталися за другий дозою вакцини, оскільки паперовий документ, виданий одержувачам, легко губиться.
"У нас просто немає можливості робити сотні запитів з медичних карт, щоб знайти людям перші дози і коли їм потрібно отримати другу", — сказала Клер.
Healthvana має досвід роботи з конфіденційними даними про пацієнтів, за останні роки надавши пацієнтам з США мільйони результатів тестів на ВІЛ. Але був певний опір ідеї "паспорта вакцини", через який деякі побоювання можуть бути використані для відмови у в'їзді в місця в місця з високим рівнем інфікування, якщо люди не хочуть ділитися особистою медичною інформацією.

Жителі Лос-Анджелеса, які отримали вакцину, зможуть зберігати докази імунізації в iPhone

Фото: KTLA



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини