Головна Новини HI-tech телефони Які речі не можна тримати поруч із мобільним телефоном і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі не можна тримати поруч із мобільним телефоном і чому

Експерти розповіли, які речі варто тримати якомога далі від мобільного телефону та пояснили чому

28 квітня 2022, 02:40
Поділіться публікацією:

Сучасну людину складно уявити без мобільного телефону, адже з його допомогою ми спілкуємося, читаємо новини, працюємо та розслабляємось. І коли гаджет виходить з ладу, це перетворюється на серйозну проблему. І часто ми самі в цьому винні, бо нехтуємо заходами обережності. Експерти назвали речі, які не варто тримати разом із гаджетом, бо це може спричинити низку неприємностей. Що входить до списку?

Які речі не можна тримати поруч із мобільним телефоном і чому

Що не можна класти поруч із телефоном / Фото: 1zoom

Металеві предмети

Не варто тримати в одній кишені мобільний телефон, ключі та інші металеві предмети, тому що можна подряпати екран або розбити його. Краще ці предмети класти у різні відділи сумки чи курточки.

Паперові гроші

Часто люди зберігають гроші в чохлі мобільного телефону, тому що вважають це зручним, але паперові гроші можуть порушити тепловиділення гаджета та призвести до перегріву. Щобільше, на грошах міститься багато мікробів, які накопичують бруд на смартфоні, який ми регулярно беремо до рук.

Пластикові картки

На банківських та дисконтних картках є магнітні смуги й при зберіганні з телефоном можуть розмагнітитися. Масово вони не виходять з ладу з цієї причини, але ймовірність така все ж таки існує.

Помада

Існують такі упаковки губних помад, які закриваються на магніт, а це може погано позначитися на сигналі смартфона, якщо тримати ці речі разом.

Їжа

Дослідники не раз доводили, що на телефоні міститься велика кількість мікробів, тому його точно не варто зберігати разом із їжею з гігієнічних міркувань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як дізнатися, чи ваш мобільний телефон прослуховується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини