Як заощадити зарядку смартфона на морозі

Генеральний директор інформаційно-аналітичного агентства TelecomDaily Денис Кусков розповів, як заощадити зарядку смартфона на морозі

Напевно, кожен помічав, що в морозну погоду гаджети починають зрадницьки швидко втрачати заряд і "глючити" у невідповідний момент. Але що можна зробити, щоб зберегти заряд акумулятора у зимовий час?

Декількома корисними порадами поділився експерт Денис Кусков. Він зазначив, що необхідно мінімізувати вплив низьких температур на гаджет. Намагайтеся не користуватися телефоном у морозну погоду, нехай він буде в кишені або сумці, а спілкуватися можна і за допомогою навушників або "розумного" годинника.

Також варто перевести пристрій у режим "економії енергії". І зробити це потрібно відразу, а не коли заряд знизитись до 15%. А ще, про всяк випадок, носіть із собою зовнішній акумулятор, за допомогою якого можна, у разі потреби, зарядити смартфон і бути на зв'язку.

Експерт зазначив, що від швидкої розрядки гаджет не захищають жодні чохли. Якщо батарея швидко сідає за будь-яких погодних умов, варто звернутися в центр і замінити акумулятор.

Нагадаємо, якщо хочете прискорити роботу смартфона та підвищити його продуктивність лише за пару хвилин, тоді потрібно змінити деякі налаштування в операційній системі Android. Що важливо знати користувачеві?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких помилок не можна допускати при зарядці мобільного телефону, якщо хочете, щоб він прослужив довше.

Читайте також, що найпопулярнішим і найнеобхіднішим гаджетом у сучасному світі є смартфон. Щоб він прослужив довше, його необхідно берегти, зокрема батарею. Експерт Сергій Кузьменко розповів, у яких випадках заряджати телефон небезпечно.