Головна Новини HI-tech телефони Як труси або сміттєвий бак: блогери висміяли дизайн iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Як труси або сміттєвий бак: блогери висміяли дизайн iPhone 12

Користувачі залишилися незадоволені кольором нової лінійки iPhone

22 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Не минуло й кількох днів після презентації смартфонів лінійки iPhone 12, як блогери почали отримувати екземпляри смартфонів. Завдяки цьому став відомий реальний колір новинок, в першу чергу iPhone 12 і iPhone 12 Pro. І хто б міг подумати, що саме колір нових телефонів прийме на себе головну критику, повідомляє Internet UА.

Як труси або сміттєвий бак: блогери висміяли дизайн iPhone 12

Користувачам не сподобався колір iPhone 12

Особливе обурення викликав синій колір iPhone 12. Від уваги користувачів не втекло те, що в реальності синій iPhone 12 не відповідає зображенню, яке представлено на офіційному сайті. Користувачі пишуть, що насправді синій колір виглядає, висловлюючись фігурально, "дешево". Як заявили деякі блогери, "виникає бажання відразу ж приховати смартфон в чохлі".

Любителі пожартувати відразу ж провели паралелі між смартфоном і речами, яким властивий такий самий колір, зокрема синіми тапочками, смітником і навіть трусами.

Як труси або сміттєвий бак: блогери висміяли дизайн iPhone 12 - фото 2

Слід зауважити, що це не єдине розчарування, яке очікує користувачів в коробці нового iPhone 12. У ній вже не буде блоку зарядки. Apple скоротить комплект поставки торішніх iPhone. Покупцям пропонують використовувати вже наявні аксесуари або придбати їх окремо.

Як повідомляло видання "Коментарі", iPhone 12 протестували в мережі 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини