Головна Новини HI-tech телефони Як можна слідкувати за людиною через телефон
commentss НОВИНИ Всі новини

Як можна слідкувати за людиною через телефон

Стежити за людиною через мобільний пристрій може кожен

24 січня 2021, 00:10 comments3079
Поділіться публікацією:

Експерт у сфері техніки та головний розробник мобільного програмного забезпечення компанії Slaxico Ігор Толуб’як розкрив таємниці, як можна слідкувати за людиною через смартфон. Про це повідомляє видання GSMinfo.

Як можна слідкувати за людиною через телефон

Фото: winudf.com. Як стежити за людиною через смартфон

Спеціаліст повідомляє, що слідкувати через мобільні пристрої зможе кожен. Для цього не потрібні окремі навички, знання та досвід.

Проте існують легальні та нелегальні способи стеження. Відповідно легальні — це коли людина усвідомлена, що за нею стежать, нелегальні — коли особа про це не здогадується.

Тож відстежувати місцеперебування та маршрут певного носія телефону, наприклад дитини, можна з допомогою спеціальних додатків. Їх ви зможете безпроблемно звантажити в інтернет-мережі.

Однак, бажано заздалегідь повідомити дитину про свої наміри та пояснити, що це необхідно для її безпеки.

Окрім того, Ігор Толуб’як повідомляє, що відстежування будь-якого мобільного пристрою не несе небезпеки. І реклама, яка з'являється відповідно до ваших пошукових запитів та місцеперебування, не нашкодить.

Проте варто звертати увагу на програми, які ви незахищено звантажуєте з інтернету. Саме вони можуть "заразити" телефон вірусом. Якщо такі додатки отримають окремі дозволи, вони зможуть зчитати особисту інформацію та платіжні дані.

Нагадуємо, що раніше повідомлялося, чому не можна користуватися телефоном під час зарядки. Аби не повторювати помилку, читайте наш матеріал.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що китайська компанія представила ноутбук з оригінальним дизайном. Що в ньому особливого, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

24 січня 2021, 00:51

Я , переживаю за мамулей!


Новини