Головна Новини HI-tech телефони Встановили 58 мільйонів разів: який мобільний додаток визнали найпопулярнішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Встановили 58 мільйонів разів: який мобільний додаток визнали найпопулярнішим

TikTok тепер опинився на другому місці в цьому рейтингу

7 грудня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:

Аналітична компанія SensorTower представила рейтинг мобільних додатків за кількістю скачувань і прибутком. І найпопулярнішим неігровим додатком в листопаді став месенджер WhatsApp, а колишній лідер TikTok (в Китаї Douyin) перейшов на друге місце.

Встановили 58 мільйонів разів: який мобільний додаток визнали найпопулярнішим

Який мобільний додаток визнали найпопулярнішим. Фото: unsplash. You X Ventures

Так, згідно з цим рейтингом, минулого місяця WhatsApp встановили 58 мільйонів користувачів, і 30 відсотків з них були з Індії. Друге місце по скачуванням займає Нігерія — 10 відсотків.

TikTok отримав понад 123 мільйонів доходу, що в 3,7 рази більше, якщо порівнювати з минулим роком. Приблизно 85 відсотків прибутку надходить з китайської версії Douyin. Друге місце за доходами посідає США — 8 відсотків, а третє — Туреччина з доходом 2 відсотки. Також варто зазначити, що в Індії заборонили використовувати мобільний додаток TikTok.

Встановили 58 мільйонів разів: який мобільний додаток визнали найпопулярнішим - фото 2

На третьому місці за популярністю і прибутком виявився Facebook. А ось Zoom вперше покинув п'ятірку лідерів, перейшовши на шосте місце. На четвертому і п'ятому місці розташувалися Weather and Radar USA і Instagram.

Щоб достовірно оцінити кількість завантажень, використовувалися офіційні дані з App Store і Google Play по всьому світу з 1 по 30 листопада 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Павло Дуров звернувся до людей з несподіваною заявою. Відомий російський підприємець і доларовий мільярдер в своєму Telegram-каналі написав новий пост, в якому звернувся до всього людства. Так, він закликав усіх вчитися споживати менше, а створювати більше. Він упевнений в тому, що сучасний маркетинг робить все для того, щоб людина хотіла придбати останню модель смартфона або новенький смарт-годинник. Але саме з цього моменту і починається більшість наших проблем — нам здається, що весь час чогось не вистачає. Тому ми так прагнемо не відставати від останніх трендів, які нам пропонують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини