Головна Новини HI-tech телефони Vivo має намір представити найтонший 5G-смартфон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Vivo має намір представити найтонший 5G-смартфон (ФОТО)

Vivo X60 надійде в продаж в Китаї 29 грудня, про вихід на інші ринки невідомо

15 грудня 2020, 14:27
Поділіться публікацією:

Передбачувані живі зображення смартфона Vivo X60 просочилися всього за пару тижнів до його запуску 29 грудня. Зображення дають нам чітке уявлення про те, як може виглядати телефон, і пропонують деякі з його можливих характеристик. Також передбачається, що Vivo X60 стане найтоншим смартфоном 5G в світі — тоншим, ніж iPhone 12 і iPhone 12 mini, які мають товщину 7,4 мм. Vivo вже підтвердила, що серія X60 буде поставлятися з Exynos 1080 SoC і включатиме оптику Zeiss.

Vivo має намір представити найтонший 5G-смартфон (ФОТО)

ФОТО: Digit

Як повідомляє CNMO, тіпстер опублікував знімки, які нібито демонструють Vivo X60 наживо в трьох різних колірних варіантах. Смартфон, схоже, зберіг градієнтну обробку, яка була представлена ​​в серії Vivo X50 в минулому році.

Vivo X60 буде поставлятися з потрійними задніми камерами, а Vivo X60 Pro — з чотирма задніми камерами, як припускають недавні тизери, опубліковані на Weibo. Живі зображення, що з'явилися в мережі, також припускають наявність трьох камер на задній панелі Vivo X60, а також невелику нерівність. Крім того, у телефоні, схоже, є порт USB Type-C, решітка динаміка, слот для SIM-карти і основний мікрофон внизу.

Vivo має намір представити найтонший 5G-смартфон (ФОТО) - фото 2

У верхній частині Vivo X60, здається, є додатковий мікрофон і слоган з написом "Професійна фотографія". На додаток до живих зображень аналітик Weibo заявив, що Vivo X60 буде найтоншим телефоном 5G на ринку з товщиною 7,3 мм. Це менше, ніж у iPhone 12 та iPhone 12 mini завтовшки 7,4 мм.

Серія Vivo X60 надійде в Китай в кінці цього місяця з Exynos 1080 SoC. Він стане наступником телефонів Vivo X50, котрі дебютували в червні. Vivo X60 і X60 Pro, швидше за все, будуть працювати під управлінням OriginOS компанії з коробки. Недавній витік також розкрив дизайн з дірочками на обох телефонах Vivo: X60 з плоским дисплеєм і X60 Pro з вигнутим дизайном.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo починає вторгнення на європейський ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини