Головна Новини HI-tech телефони Вистачить 10 хвилин: Топ-10 телефонів з найшвидшою зарядкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вистачить 10 хвилин: Топ-10 телефонів з найшвидшою зарядкою

Рейтинг смартфонів із найшвидшою зарядкою очолив Realme GT 5

2 квітня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

В умовах сучасного світу, де швидкість та ефективність стали ключовими факторами у виборі технологій, споживачі все частіше звертають увагу на параметри зарядки мобільних пристроїв. 
Ринок смартфонів 2024 року відзначився значним прогресом у технологіях швидкої зарядки, дозволяючи користувачам зменшити час, необхідний для відновлення енергії їхніх гаджетів. В контексті цих інновацій, портал Gizchina представив рейтинг найшвидших зарядок смартфонів актуального року, де особливу увагу заслуговують моделі брендів Xiaomi, Realme, iQOO та OnePlus.
Абсолютним лідером у цій номінації став Realme GT 5, презентований у вересні 2023 року. Цей смартфон доступний у двох варіантах, що відрізняються потужністю зарядки — 150 Вт та надзвичайні 240 Вт.  З такою зарядкою Realme GT 5 здатний зарядитися з нуля до повної ємності менше ніж за 10 хвилин, при цьому перші 20% енергії накопичуються всього за 80 секунд.
За ним іде Redmi Note 12 Explorer із 210-ватною зарядкою та акумулятором на 4300 мАг, що дозволяє повністю зарядити пристрій за 11 хвилин. Третє місце займає iQOO 11S з адаптером потужністю 200 Вт, необхідних для повної зарядки батареї упродовж 15 хвилин.
Слід зазначити, що топ-10 моделей рейтингу, включаючи iQOO 10 Pro, Red Magic 9 Pro+, OnePlus 10T, Realme GT Neo 3, Red Magic 7 Pro, Motorola Edge 40 Pro та інші моделі від Xiaomi та Oppo, потребують для повної зарядки менше ніж 30 хвилин. Такі показники роблять їх значно більш привабливими порівняно з моделями iPhone, які поки що залишаються із максимальною потужністю зарядки 30 Вт, що вимагає мінімум 2 години для повного заряджання.
Нагадаємо, що аналітики виділили основні тенденції ринку смартфонів на 2024 рік, з акцентом на найкращі бюджетні моделі Android. Вони знайшли три смартфони, що вирізняються на тлі інших своїми можливостями та вартістю, пропонуючи споживачам найкраще співвідношення

Вистачить 10 хвилин: Топ-10 телефонів з найшвидшою зарядкою

Найкращі смартфони з дуже швидкою дротовою зарядкою



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини