Головна Новини HI-tech телефони Відома дата, коли Apple представить iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома дата, коли Apple представить iPhone 12

Крім iPhone 12, на презентації також покажуть мітки AirTag і повнорозмірні бездротові навушники AirPods Studio

23 вересня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

Компанія Apple готує нову презентацію. Тепер розробники покажуть нові iPhone 12. За інформацією джерел, це відбудеться  13 жовтня, а попередні замовлення стартують вже 16-го.

Відома дата, коли Apple представить iPhone 12

Варто відзначити, що Apple поки не повідомляє про те, коли представить такий довгоочікуваний продукт. Однак працівник телекомунікаційного оператора з Нідерландів анонімно назвав дату презентації, на якій, крім iPhone 12, також покажуть мітки AirTag і повнорозмірні бездротові навушники AirPods Studio. Чи можна вірити джерелу — відповідь на це питання отримаємо ближче до дати анонсованої презентації. Однак інформація даного інсайдера не суперечить всьому тому, що "зливали" раніше.

Нагадаємо, 15 вересня відбулася довгоочікувана презентація Apple, на якій компанія представила нові смарт-годинники і планшети. І хоч офіційної інформації про смартфони поки що немає, інсайдери продовжують активно ділитися інформацією про дизайн і функції нових iPhone 12. Важливими деталями про новинку Apple поділився відомий аналітик Мінг-Чі Куо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини