Головна Новини HI-tech телефони Відбулась презентація нового iPhone 14 від Apple та інших новинок компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбулась презентація нового iPhone 14 від Apple та інших новинок компанії

Пройшло чергове успішне представлення нових продуктів від компанії Apple

7 вересня 2022, 21:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Початок вересня — не найпопулярніша пора року — не тільки починає холоднішати, але й у багатьох людей це асоціюється з поверненням до школи чи закінченням канікул. Однак шанувальники нових технологій і гаджетів мають іншу думку з цього приводу, і все завдяки конференції Apple. Цьогорічна подія від компанії з Купертіно пов’язана з прем’єрою iPhone 14, але також на презентації відбулась прем’єра й інших продуктів компанії.

Відбулась презентація нового iPhone 14 від Apple та інших новинок компанії

Презентація нового iPhone 14 від Apple, Apple Watch, AirPods. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо з презентації Apple показала чотири нових варіанти смартфона:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Max
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

Як легко здогадатися, iPhone 14 буде смартфоном з базовою конфігурацією, а версія iPhone 14 Pro матиме кращі компоненти. У свою чергу, варіант Max — це просто телефони з більшим екраном. А що стосується розмірів екрана, то тут сенсації не буде: базові моделі отримали діагональ 6,1, а версії Max — 6,7.

Ціна нової моделі iPhone 14 – 799 доларів за стандартну модель та 899 доларів за покращений варіант.

Окрім iPhone 14 американська компанія презентувала нові розумні годинники Apple Watch Series 8. Їх ціна складатиме 399 за стандартну модель та 499 доларів за розширену. У продаж гаджет потрапить 16 вересня, але можна здійснити передзамовлення.

Також були представлені і бездротові навушники AirPods. Компанія заявляє, що покращила звук пристрою, а також подовжила тривалість використання, тепер навушники можуть працювати до 30 годин активної роботи. Ціна нового продукту компанії стартує від 249 доларів.

 Раніше, видання "Коментарі" повідомляло, що американська компанія припинила виготовляти музичні плеєри iPod. За повідомленнями Apple їх музичні програвачі будуть на полицях магазинів, поки не закінчаться на складах.

Також, портал "Коментарі" писав про найпопулярніший телефон в США. Ним виявилась попередня модель телефону компанії Apple – iPhone 13. Попит на цю модель значно перевищила сподівання виробника електронної техніки. Потреба на iPhone 13 була у 8 разів вищою ніж очікувало керівництво Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.apple.com/store
comments

Обговорення


Новини