Головна Новини HI-tech телефони У популярного смартфона з'явився несподіваний двійник
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярного смартфона з'явився несподіваний двійник

Поява "клонів" популярних смартфонів завжди була поширеним явищем

10 листопада 2020, 17:53
Поділіться публікацією:

У популярного смартфона з'явився несподіваний двійник

Huawei Mate 40 отримав двійника

Клони і імітації популярних смартфонів від великих брендів не рідкість. На цей раз в онлайн-списку був помічений клон Huawei Mate 40 під назвою ivvi Mate 40.

Huawei випустила флагманську серію Mate 40 2020 року лише в минулому місяці. Але тепер була випущена копія пристрою, яка також оснащена Qualcomm Snapdragon 865 SoC, але коштує лише частину вартості реальної серії Mate 40. Пристрій було зареєстровано в Інтернеті за ціною приблизно 135 доларів США.

В онлайн-списку також зазначено, що пристрій оснащений 50-мегапіксельною пента-камерою. Крім того, він має 10 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої пам'яті. Телефон також підтримує двухрежимний 5G і має дизайн, дуже схожий на оригінальний Huawei Mate 40. Примітно, що логотип "LEICA" для круглих лінз камери був замінений на "AICAMERA" на задній панелі, а також відрізняється положення світлодіодного спалаху. На передній панелі можна знайти виїмку в стилі краплі води на дисплеї, у якого є мінімальні рамки з кожного боку.

Звичайно, всі перераховані характеристики ivvi Mate 40 є обманом, але довірливі покупці точно знайдуться. Такі копії моделей смартфонів від відомих компаній завжди намагаються скористатися популярністю і торговою маркою відомих OEM-виробників.

Як повідомляло видання "Коментарі", великі компанії намагаються заповнити нішу після відходу Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини