Головна Новини HI-tech телефони Створено перший у світі складний iPhone (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Створено перший у світі складний iPhone (ВІДЕО)

Ентузіасти з Китаю вирішили створити перший у світі розкладний iPhone. Після численних спроб і помилок їм це все-таки вдалося.

11 листопада 2022, 23:21
Поділіться публікацією:








Китайським цифровим ентузіастам вдалося створити перший і єдиний у світі розкладний iPhone, який, за попередніми даними, отримав назву "iPhone V".

Створено перший у світі складний iPhone (ВІДЕО)

Розкладний iPhone

Так, найкращі фахівці китайської компанії The Aesthetics of Science and Technology за допомогою всебічних модифікацій змогли створити iPhone нового покоління .

Створено перший у світі складний iPhone (ВІДЕО) - фото 2

Фахівці повідомили, що нова модель iPhone була створена на основі кастомного корпусу з шарніром від Motorola RAZR 2020, надрукованих на 3D-принтері елементів та деяких окремих шарів екрану iPhone X.

На початку роботи над розкладним iPhone інженерам довелося докласти чимало зусиль для того, щоб створити інноваційний багатошаровий екран. Протягом багатьох місяців вони проводили дослідження та випробування, прагнучи не пошкодити структуру необхідного шару, щоб основа для iPhone V могла вільно згинатися і при цьому сенсор не втрачав би свою працездатність.

Створено перший у світі складний iPhone (ВІДЕО) - фото 3

Лише на 37-му екрані від "iPhone X" задум авторів почав набувати своїх рис, адже складаний дисплей почав працювати. Потім фахівці взялися за шарніри, переробку осі, корпусу, материнської плати та збирання гаджета.

Крім цього, ентузіастами була модифікована операційна система iOS. Зрештою, час роботи над створенням гаджета становив приблизно один рік.

Спочатку інженери збиралися створити iPhone-розкладачку, якою можна користуватися щодня без будь-яких обмежень. Незважаючи на це "авторам" гаджета довелося використати батарею маленької ємності на 1000 mAh. Також зазначається, що через кілька днів активного використання на екрані "розкладачки" все одно проявляються бульбашки, а в районі згинів залишається помітний зазор. У телефоні лише один динамік і відсутні інші відмінні характеристики оригінальних смартфонів Apple.

Тим не менш, китайські фахівці залишилися повністю задоволені своїм творінням і на даному етапі вони збираються продовжувати покращувати цей гаджет.

Раніше "Коментарі" писали про те, що вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО).

Читайте також:   У США чоловік украв біткоїни на мільярди доларів: як йому це вдалося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини