Головна Новини HI-tech телефони Стали відомі характеристики майбутнього смартфона OnePlus 9 Pro
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики майбутнього смартфона OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro зберігає базовий дизайн передньої частини більш раннього випуску, а також має зігнутий дисплей

23 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Серія смартфонів OnePlus 9 виходить на ринок раніше, ніж будь-коли раніше, і тепер стало відомо, чого очікувати. @OnLeaks повернувся з рендерами OnePlus 9 Pro на основі CAD, і є як хороші, так і погані новини.
На цих перших достовірних зображеннях OnePlus 9 Pro можна побачити оновлений дизайн з минулого року. Схоже, що OnePlus вирішив об'єднати базовий дизайн 8 Pro і 8T, випущених в цьому році. OnePlus 9 Pro зберігає базовий дизайн передньої частини більш раннього випуску, в комплекті з вигнутим дисплеєм.
Однак, на відміну від OnePlus 8 Pro, в топовому пристрої серії OnePlus 9 центральний модуль камери буде замінений на модуль, встановлений з лівого боку, як в 8T і останніх пристроях Nord. По всій видимості, в цьому модулі буде чотири датчика камери, хоча дизайн може бути ще не завершений. OnePlus, мабуть, вирішив розмістити металеві кільця навколо двох основних лінз.
Згідно з @OnLeaks, в смартфоні використовується 6,7-дюймова панель. Задня частина телефону зроблена зі скла, швидше за все, з металевою рамкою. Незалежно від того, з чого зроблений цей смартфон, він буде включати в себе типовий повзунок попереджень, кнопку живлення і регулятор гучності на їх звичайних місцях.
Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явилися рендери нового смартфона OnePlus.

Стали відомі характеристики майбутнього смартфона OnePlus 9 Pro

ФОТО: ixbt.com



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини