Головна Новини HI-tech телефони Смартфон Xiaomi отримав "розумний" режим нічної зйомки
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфон Xiaomi отримав "розумний" режим нічної зйомки

Xiaomi Mi 11 стане першим у світі смартфоном з чіпсетом SD-888

30 грудня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:
Китайський технологічний гігант Xiaomi випустив свій смартфон Xiaomi Mi 11 з новим чіпсетом Snapdragon 888. Це означає, що це перший телефон у світі мобільних телефонів, який живиться від чіпсета SD-888. Snapdragon 888 — це найпотужніший і найефективніший чіпсет Qualcomm. Він може похвалитися більш швидкою продуктивністю для додатків AI із загальною потужністю обробки 26 TOPS (в порівнянні з 15 TOPS в S865).
При цьому було використано алгоритм BlinkAI, чиє програмне забезпечення для глибокого навчання забезпечує функцію "Нічного режиму" в відеокамері Mi 11.
Традиційні нічні режими використовують злиття зображень, яке може бути повільним, оскільки сенсору потрібно захопити кілька кадрів. Алгоритм BlinkAI використовує нейронну мережу, щоб імітувати, як працює людське око, і йому потрібен тільки один кадр. Це дозволяє йому за мілісекунди поліпшити деталізацію зображення і яскравість.
Xiaomi Mi 11 має 108-мегапіксельний основний датчик (1 / 1,33 "). Це багато даних для обробки, навіть якщо використовується binning. Snapdragon 888, здається, справляється з цим дуже добре.
Звичайно, зараз цей пристрій доступний тільки в Китаї. Немає підтвердження, що колись цей смартфон буде запущений в усьому світі. Втім, цілком можливо, що це станеться.
Як повідомляло видання "Коментарі", гендиректор Xiaomi розповів історію виникнення назви компанії. При цьому Лей Цзюнь заявив, що, на його думку, вдало вибрана назва ніяк не впливає на успіх бренду.
"Все залежить від роботи і людей, успіх бренду ніколи не визначається назвою", — заявив гендиректор Xiaomi.

Смартфон Xiaomi отримав "розумний" режим нічної зйомки

Фото: MobileDokan



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Mobilepixe

2 квітня 2021, 17:51

great article sir!! i really appreciate that Awesome blog!!

Mobilepixe

24 березня 2021, 17:46

great article sir!! i really appreciate that Awesome blog!!


Новини