Головна Новини HI-tech телефони Скільки українці купують нових айфонів щомісяця
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українці купують нових айфонів щомісяця

Стало відомо, скільки нових смартфонів iPhone купують громадяни України кожного місяця.

7 вересня 2023, 15:47 comments1129
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник мережі "ТехноЇжак" Олексій Гулий під час дискусійної панелі на RAU EXPO 2023 заявив, що кожен місяць 60 тис. українців стають власниками нових айфонів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Page.

Скільки українці купують нових айфонів щомісяця

Українці купують 60 тис. айфонів. Фото з відкритих джерел

За словами Олексія Гулия такий показник тримався практично увесь період від початку повномасштабного вторгнення російських сил у лютому 2022 року.

"Тобто гроші в Україні є. Вони, мабуть, здебільшого у військових, і військовим айфони потрібні для роботи і не тільки", — сказав Гулий та додав, що "на цьому ринку все добре".

В українських магазинах різні модифікації iPhone 14 Pro коливаються у межах 45-80 тис. гривень.

Нагадаємо, що iPhone 14 Pro це остання версія смартфонів від компанії Apple. Однак вже 12 вересня американський техногігант презентує новий iPhone 15 у різних модифікаціях. Очікується, що ціна смартфона коливатиметься у межах 40-85 тис. гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Google Карти повернули корисну функцію для українського бізнесу. За сприяння очільника Мінцифри Михайла Федорова український бізнес може знову додавати та редагувати дані на картах від Google. Ця функція була заблокована у зв'язку з безпековими питаннями у квітні 2022 року. Федоров вважає, що ця функція допоможе власників переміщеного малого та середнього бізнесу знайти нових клієнтів.

Також "Коментарі" писали про компанію IWG, яка провела дослідження та створила рейтинг найкращих міст для віддаленої роботи. Враховуючи такі показники як швидкість інтернету, ціни на оренду житла, вартість транспорту, клімат та інші найкращим місцем визнали Барселону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини