Головна Новини HI-tech телефони Новий смартфон Motorola отримає сертифікат BIS
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий смартфон Motorola отримає сертифікат BIS

Смартфон Moto G9 Plus оснащений чотирма камерами і має 6,8-дюймовий РК-дисплей

28 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія Motorola представила смартфон Moto G9 Plus в Бразилії цього року. Смартфон являє собою пропозицію середнього класу від компанії, що працює на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 730G. У телефоні також є батарея ємністю 5000 мАг, установка з чотирма камерами, Android 10 і багато іншого. Схоже, тепер бренд нарешті готується привезти новий смартфон в Індію. Номер моделі Moto G9 Plus був помічений на індійському веб-сайті сертифікації BIS, що натякає на його можливий запуск в найближчому майбутньому.

Новий смартфон Motorola отримає сертифікат BIS

ФОТО: Wylsa

Як видно з сертифікаційного зображення Indian BIS, смартфон Motorola з номерами моделей XT2083-7 і XT2087-3 недавно пройшов сертифікацію. Хоча в сертифікаті не згадується, що це Moto G9 Plus, номер моделі XT-2087 призначений для Moto G9 Plus. Це означає, що смартфон може скоро з'явитися в Індії.

Новий смартфон Motorola отримає сертифікат BIS - фото 2

Згідно специфікаціям, смартфон може похвалитися 6,8-дюймовим РК-дисплеєм Full HD MaxVision. Телефон Moto має роздільну здатність 2400 x 1080 пікселів з підтримкою HDR10. Телефон отримує живлення від восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 730G разом з графічним процесором Adreno 618.

Moto G9 Plus має 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою слота для карт пам'яті microSD. У телефоні встановлений акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30 Вт TurboPower. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10 і оснащений бічним датчиком відбитків пальців.

Телефон оснащений чотирма камерами з основним об'єктивом на 64 МП і діафрагмою f / 1.8. Це супроводжується ширококутним об'єктивом 8MP з полем зору 118 градусів і діафрагмою f / 2.2. Телефон також підтримує макрозйомку на 2 МП і датчик глибини на 2 МП. На передній панелі знаходиться 16-мегапіксельна камера з діафрагмою f / 2.0 для селфі і відеодзвінків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola готується представити новий флагманський смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини