Нове оновлення позбавляє користувачів iPhone зв'язку: подробиці

На екрані смартфона з'являється напис "немає мережі"

На адресу компанії Apple останнім часом звучить безліч критику через оновлення операційної системи iOS для iPhone. Власники смартфонів скаржаться, що після установки версії ОС 14.7.1 телефони стають "марними цеглинами", а виправити помилку поки що не вдається. Про це пише УНІАН з посиланням на ixbt.

Відзначається, що Apple випустила новий iOS, який повинен був допомогти з вирішенням деяких проблем з розблокуванням Apple Watch і усунути вразливості в системі безпеки, в липні. Однак власники "яблучних" смартфонів отримали іншу проблему натомість.

На спеціальних форумах люди скаржаться, що після установки нової версії "операційки" їхны iPhone втрачають зв'язок. Власники телефонів не можуть дзвонити і підключатися до мобільного інтернету. На екрані просто з'являється напис "немає мережі". І при чому дана проблема стосується, як власників більш застарілих моделей iPhone, так і "свіжих".

Apple на сьогодні не вдається усунути проблему. Жодні рекомендації не допомагають повернути зв'язок. Як варіант, можна спробувати "знести" оновлення, однак і це також приносить багато труднощів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що незважаючи на те, що продукція від компанії Apple славиться своєю безпекою, у всіх гаджетів є "слабкі місця". Експерт Зак Доффман розповів, яку функцію варто відключати всім власникам iPhone. У статті для журналу Forbes фахівець розповів, що на мобільному пристрої потрібно відключити автоматичне підключення до мереж Wi-Fi.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що інсайдери розповіли про те, яким буде новий iPhone SE.