Головна Новини HI-tech телефони Nokia готується до випуску нової серії смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia готується до випуску нової серії смартфонів

Nokia запустить масове виробництво нових смартфонів вже в цьому місяці

3 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Смартфон Nokia 7.3 пропустив передбачувану дату випуску у вересні, але в одному чутка була вірною — Nokia 9.3 PureView ще не готовий. За неофіційними каналами з'явилася нова інформація про те, що HMD завершить випробування і почне масове виробництво наступної партії телефонів Nokia у вересні або жовтні. Про це повідомляє GSMarena.

Nokia готується до випуску нової серії смартфонів

Це призведе до великого запуску в листопаді — Nokia 9.3 і 7.3 будуть там, але неясно, чи приєднається до них Nokia 6.3. Nokia 9.3 PureView має бути справжнім флагманом з набором мікросхем Snapdragon 865, 120 Гц OLED-дисплеєм, 108-мегапіксельним основним і 64-мегапіксельним додатковими датчиками, з оптикою ZEISS всюди. Смартфон повинен мати можливість захоплення відео 8K і, імовірно, буде мати спеціальні "ефекти ZEISS".

Nokia 7.3 буде підключеним до мережі 5G пристроєм середнього класу на базі чіпсета Snapdragon 690. Він буде мати екран з високою частотою оновлення (90 Гц або 120 Гц) і чотирьохядерну камеру з оптикою ZEISS (основна 48 МП, надширока 12 МП і два модуля 2 МП). Рендери, опубліковані @OnLeaks, показують селфі-камеру з дірочками (24 МП), сканер відбитків пальців на задній панелі, порт USB-C і роз'єм для навушників 3,5 мм. Очікується, що в телефоні буде батарея ємністю 4000 мАг з швидкою зарядкою 18 Вт.

Смартфон Nokia 6.3, якщо вона буде готова вчасно, стане 4G альтернативою 7.3. Ймовірно, він буде використовувати чіпсет Snapdragon 670 або 675 з трохи меншим об'ємом оперативної пам'яті, шанси на те, що екрану з високою частотою оновлення не буде. Однак, в телефоні має бути чотирьохядерна камера з об'єктивами ZEISS.

Рітейлери, як повідомляється, очікують, що HMD випустить нові моделі Nokia в листопаді або грудні, виключивши нові перешкоди.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia має намір потіснити Huawei в Великій Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини