Головна Новини HI-tech телефони Названо програми, які миттєво розряджають телефон: список
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо програми, які миттєво розряджають телефон: список

Багатьом із нас доводиться годинами сидіти без світла, і це змушує замислитися над тим, як можна заощадити заряд батареї на своєму гаджеті.

14 грудня 2022, 00:10 comments2858
Поділіться публікацією:

Названо програми, які миттєво розряджають телефон: список

Програми на телефоні/ Фото з відкритих джерел

Через масовані ракетні удари з боку РФ по українській критичній інфраструктурі в усіх областях країни відбуваються не тільки регулярні віялові відключення електроенергії, а й а й екстрені блекаути.

У сучасних реаліях кожному з нас потрібно заздалегідь бути готовим до найгіршого сценарію та мати вдома стратегічний запас води, їжі та засобів для екстреного обігріву приміщення.

Крім цього необхідно подбати про запас свічок/ліхтарів та зарядити повербанки. Крім усього вищепереліченого, не зайвим буде також ознайомитися з переліком мобільних додатків, які дуже швидко розряджають батареї в гаджетах і "тягнуть" багато енергії.

Список найенерговитратніших додатків для гаджетів:

Messenger та Facebook. Саме Messenger та соціальна мережа Facebook є одними із найпопулярніших додатків у смартфонах українців. Однак варто пам'ятати, що саме ці програми "важать" нереально багато і дуже швидко садять батарею. Експерти радять встановити Facebook Lite та Messenger Litе, які є "полегшеними" версіями звичних додатків. Це допоможе споживати набагато менше енергії.

Snapchat. Ця програма дуже швидко "вимотує" і розряджає батарею, навіть якщо ви її активно не використовуєте. Ця програма працює сама по собі у фоновому режимі та споживає багато енергії.

Youtube та Netflix. Ці програми для перегляду відео потребують постійного підключення до Інтернету. Саме тому ваш гаджет буде дуже швидко "сідати". Радимо вам заздалегідь завантажити потрібне відео і переглядати його в режимі "оффлайн".

Tinder. Популярний додаток для знайомств витрачає дуже багато енергії вашого телефону. Програма працює у фоновому режимі, щоб отримувати та відправляти повідомлення, а це дуже швидко призводить до розрядки гаджета.

Електронна пошта/Microsoft Outlook. Дане програмне забезпечення вважається одним з найбільш громіздких та "важких". Бажано взагалі вдалося з телефону електронну пошту або ж віддати перевагу більш "легким" програмам.

Amazon, AliExpress, Joom та інші торгові майданчики . Дані програми рекомендується взагалі не встановлювати, тому що вони дуже багато "важать" і розряджають ваш гаджет. Використовуйте подібні сайти лише за допомогою браузера.

Раніше "Коментарі" писали : Робимо довговічний ліхтарик за 30 гривень (ВІДЕО). На кожного українця попереду чекає довга і важка зима, до якої необхідно ґрунтовно підготуватися.

Як зробити свічку тривалого горіння з картоплі (ВІДЕО). Свічка з картоплі та соняшникової олії не вимагатиме від вас значних витрат та спеціальних навичок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини