Головна Новини HI-tech телефони Названо ключові особливості серії смартфонів OnePlus 9: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ключові особливості серії смартфонів OnePlus 9: що відомо

Ходять чутки, що OnePlus готується представити відразу три флагманських моделі

24 грудня 2020, 17:49
Поділіться публікацією:

За останніми чутками, компанія OnePlus планує випустити не дві, а три флагманські моделі смартфонів — OnePlus 9, 9 Pro і 9 Lite або 9E. Офіційна назва останньої досі залишається невідомим. У будь-якому випадку, сьогоднішній звіт присвячений смартфону OnePlus 9. Кілька живих зображень підтверджують наявність камери з дірочками і демонструють функцію зворотної бездротової зарядки.

Названо ключові особливості серії смартфонів OnePlus 9: що відомо

ФОТО: GSMArena

На даний момент тільки OnePlus 8 Pro підтримує бездротову і зворотну бездротову зарядку, тому є ймовірність, що з цього моменту дві функції будуть зарезервовані для моделей Pro, тим більше, що OnePlus 8T також не отримав їх. Однак, можливо, це не відноситься до сімейства OnePlus 9.

Крім того, інформаційний ресурс 91mobiles отримав інформацію про провідну зарядку і акумулятор. Обидва смартфони мають значний приріст — зарядний пристрій на 65 Вт буде заряджати акумулятор ємністю 4500 мАг, який раніше був 4300 мАг в OnePlus 8.

Ще багато чого треба відкрити, оскільки компанія OnePlus готує три пристрої до запуску в середині березня, але, з огляду на інтенсивність і частоту витоків останнім часом, нам, можливо, не доведеться чекати до березня, щоб отримати більш повну картину.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі нового смартфона OnePlus скаржаться на якість екрану. Як відзначають перші користувачі, у смартфона є певні проблеми з дисплеєм. Пристрій оснащений AMOLED-екраном, який при низькому рівні яскравості (менше 25%) відображає зелені і фіолетові плями. Як прокоментувала компанія, це не проблема, а особливість AMOLED-дисплеїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини