Головна Новини HI-tech телефони Найкращі смартфони за співвідношенням ціна-якість
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі смартфони за співвідношенням ціна-якість

Рейтинг AnTuTu розкриває топ-моделі для всіх категорій

4 липня 2024, 13:31
Поділіться публікацією:

Розробники з AnTuTu, провідного мобільного бенчмарку, представили новий рейтинг смартфонів, які обіцяють високу продуктивність за розумною ціною. Це дослідження включає різні категорії пристроїв, орієнтовані на найширше коло споживачів.

Найкращі смартфони за співвідношенням ціна-якість

Найкращі смартфони за співвідношенням ціна-якість

Список було поділено на п'ять цінових категорій, кожна з яких представляє свій клас пристроїв, що відповідає певним фінансовим можливостям покупців. Оцінка базувалася на даних із китайського ринку, що додає особливого інтересу для аналітиків та споживачів.

Початковий сегмент до 137 доларів

У цій категорії лідирує недорогий, але ефективний Nubia Mavericks із процесором Unisoc T760, який демонструє, що навіть низька ціна не обов'язково означає низьку якість. Замикають трійку лідерів Redmi Note 13 5G та Honor Play 7T, що пропонують чудові характеристики за свою ціну.

Бюджетний сегмент до 275 доларів

Тут беззаперечним лідером виступає Redmi K70E, обладнаний потужним процесором Dimensity 8300-Ultra, який за потужністю можна порівняти з Snapdragon 8 Gen 2. Ця модель виділяється серед конкурентів завдяки високій продуктивності та доступній ціні.

Середньобюджетний сегмент до 412 доларів

Групу лідерів очолюють пристрої IQOO: Neo 9 Pro, Neo 8 Pro та Neo 9. Це смартфони, орієнтовані на геймерів, які цінують потужне "залізо" та швидку зарядку.

Субфлагмани до 549 доларів

OnePlus Ace 3 Pro займає вершину цієї категорії, пропонуючи характеристики флагманських моделей за ціною субфлагмана. Meizu 21 і Realme GT5 Pro також заслуговують на увагу за свої інноваційні рішення та якість збірки.

Флагманська категорія понад 549 доларів

OnePlus 12 виділяється серед інших своїм передовим чіпом, новітньою камерою та яскравим дисплеєм, що задає нові стандарти в індустрії. Nubia Z60 Ultra та Red Magic 9 Pro також показують видатні результати, ґрунтуючись на новітньому Snapdragon 8 Gen3.

Цей рейтинг AnTuTu не просто перелік пристроїв; це компас для споживачів, які бажають отримати максимально можливе співвідношення ціни та якості. Від бюджетних до флагманських моделей кожен зможе вибрати смартфон, що оптимально відповідає його потребам і бюджету, роблячи цей вибір усвідомленим і продуманим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини