Головна Новини HI-tech телефони На пристроях з Android не працюють додатки: що робити
commentss НОВИНИ Всі новини

На пристроях з Android не працюють додатки: що робити

Проблеми з роботою додатків насамперед стосуються користувачів з України, Росії, США та країн Європи

26 березня 2021, 10:31
Поділіться публікацією:

Починаючи з 22 березня, користувачі Android з усіх куточків світу скаржаться на збій в роботі окремих додатків, зокрема, Viber, Gmail, Facebook і інших. Сервіси можуть не працювати через оновлення Android System WebView, передає MediaSapiens.

На пристроях з Android не працюють додатки: що робити

На пристроях з Android не працюють додатки - фото з відкритих джерел

Згідно з даними The Verge, в Google вже виправили неполадки, які сталися через оновлення, тепер додатки можуть відображати веб-контент. Повідомляється, щоб відновити роботу додатків, користувачам Android потрібно увійти в Google Play і оновити Android System WebView до версії 89.0.4389.105, а також Google Chrome — до останньої. За даними джерела, можна також видалити оновлення Android System WebView.

Повідомляється, що проблеми з роботою додатків насамперед стосуються користувачів з України, Росії, США та країн Європи. 67% не могли скористатися пошуковою системою, ще 32% — своїм обліковим записом Google.

Нагадаємо, що фахівці в галузі кібербезпеки розкрили серію потужних атак на смартфони і комп'ютери. За даними джерела, невідомою групою було проведено серію атак на користувачів різних гаджетів, які працюють на базі Windows, iOS і Android. Повідомляється, що найбільш великі атаки були здійснені в лютому і жовтні минулого року. Експерти не повідомляють точну кількість постраждалих, проте відзначають, що воно обчислюється декількома мільйонами.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що популярний додаток для Android Barcode Scanner, за допомогою якого можна сканувати штрих-коди, перетворилося у шкідливе програмне забезпечення і заразило мільйони смартфонів користувачів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини