Головна Новини HI-tech телефони 5 смартфонів, які складають гідну конкуренцію iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

5 смартфонів, які складають гідну конкуренцію iPhone 12

Смартфони з підтримкою 5G, які конкурують з iPhone 12

19 жовтня 2020, 12:09
Поділіться публікацією:

Нова лінійка iPhone 12 від Apple має кілька переваг, перед іншими смартфонами: підключення 5G, дві камери (три на Pro-версії), потужний процесор, тонший та легший дизайн, ніж у iPhone 11. Про це пише CNN.

5 смартфонів, які складають гідну конкуренцію iPhone 12

Попри всі ці переваги, далеко не кожен може дозволити собі купити цей смартфон, ціна на який стартує від 700 доларів (від 699 дол. За iPhone 12 mini). Тим більше на тлі економічного спаду через пандемію коронавірусу.

Якщо ви все ж вирішили оновити смартфон на пристрій з підтримкою мереж 5 G, для вас уже доступні мінімум п'ять пристроїв, дешевше 700 доларів.

Google Pixel 4a 5 G

Для більшості людей 5G не буде основною причиною для поновлення мобільного. Тим більше мережа нового покоління доступна тільки в деяких містах. Але для людей, які живуть у великих містах, де 5 G доступний, і які хочуть спробувати нову, більш швидку мережу, Google Pixel 4 a 5 G може бути хорошим варіантом. Ціна на пристрій починається з 499 дол.

Google здивував, коли вийшов з перегонів наддорогих смартфонів, випустивши нову лінійку смартфонів. Pixel 4 a 5 G - це оновлена і підключена до 5 G версія більш дешевого смартфона Google, випущеного раніше в цьому році, Pixel 4 a, ціни на який стартують від 349 дол.

Економія дійсно означає деякі жертви — нові пристрої Google Pixel мають дисплеї з більш низьким розширенням і менш потужні процесори, ніж інші топові смартфони, а також, Pixel 4a 5 G не заявлений як водонепроникний.

Водночас він оснащений 6,2-дюймовим екраном, поліпшеною камерою від Pixel 4a, 128 ГБ пам'яті, чистою версією операційної системи Android і, звичайно ж, оснащений 5 G-модулем при більш низькій ціні, ніж більшість інших пристроїв з 5G. З'явитися на ринку він повинен в листопаді.

Motorola One 5 G

Крім доступу до 5G, цей пристрій має кілька інших привабливих функцій, включаючи 6,7-дюймовий екран full HD, чотири задні камери і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Він також має великий акумулятор місткістю 5000 мАг (у два рази більше iPhone 12, а 5G, як очікується, буде активніше розряджати батарею).

Серед мінусів — пластиковий, а не скляний корпус і тільки 4 ГБ оперативної пам'яті.

Ціни на Motorola One 5 G починаються з 445 дол. — найдешевший смартфон з підтримкою 5G, заявлений сьогодні.

Samsung Galaxy A 51 5 G

В останні роки Samsung робить все для того, щоб оснастити свої більш дешеві смартфони дорогими технологіями. Так, Galaxy A 51 5 G матиме 6,5-дюймовий дисплей full HD, чотири камери на задній панелі, вбудований зчитувач відбитків пальців і батарею досить великої місткості. Він не має найшвидшого процесора у світі, але ви отримуєте багато переваг за 499 доларів, при цьому це безліч функцій, яких не вистачає більш дорогим телефонам.

iPhone SE

Компанія Apple раніше в цьому році випустила бюджетний смартфон - iPhone SE.

Ціни на пристрій починаються з 399 дол., Але він має багато переваг більш дорогого iPhone 11. Він оснащений 4,7-дюймовим дисплеєм, кнопкою home і Touch ID-функцією. IPhone SE має тільки один об'єктив задньої камери в порівнянні з двома або трьома, які ви знайдете на інших останніх пристроях Apple.

Якщо ви готові витратити трохи більше, ви також можете отримати більш ранню версію флагманських смартфонів Apple. Коли компанія анонсувала лінійку iPhone 12, Apple знизила ціни на iPhone X і iPhone 11, ціни на які тепер починаються з 499 дол. І 599 дол. Відповідно.

Moto G Power

Якщо ж вам просто потрібен надійний смартфон, який без проблем дозволить робити дзвінки, перевіряти пошту і не буде відмовлятися працювати в найбільш невідповідний момент, варто придивитися до Moto G Power. Пристрій може похвалитися батареєю місткістю 5000 мАг, яка повинна забезпечити близько 16 годин роботи на одному заряді (хоча велика батарея і 6,4-дюймовий екран роблять його досить великим телефоном). Дисплей пристрою і три об'єктиви задньої камери навряд чи складуть конкуренцію більш дорогим смартфонам, але вони будуть добре працювати для бюджетного пропозиції.

Ціни Moto G Power спочатку стартували від 249 дол., зараз же на веб-сайті Motorola його можна купити від 199 дол.

Раніше "Коментарі" писали, що аналітики підрахували, скільки днів доведеться працювати жителям різних країн, щоб порадувати себе новим гаджетом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини