Головна Новини HI-tech телефони Круті фішки Android, про які має знати кожен
commentss НОВИНИ Всі новини

Круті фішки Android, про які має знати кожен

Операційна система Android має кілька фішок, які спрощують роботу смартфона: що потрібно знати користувачам

10 січня 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Смартфони для сучасної людини є основними мультимедійними помічниками. І є велика кількість функцій, які спрощують роботу гаджета, проте не всі користувачі про них знають.

Круті фішки Android, про які має знати кожен

Круті фішки Android (фото з відкритих джерел)

Швидкий набір тексту

Ви можете скоротити час набору тексту за допомогою спеціальних макросів. Наприклад, якщо ви часто використовуєте фрази: "Доброго дня" або "До швидкої зустрічі", то можете створити текстові максори й після введення двох перших літер фраза з'являтиметься автоматично. Для цього потрібно відкрити "Налаштування" — "Мова введення" — "Розширити особистий словник".

Гостьовий режим

Якщо ви часто даєте свій гаджет комусь із друзів і хочете, щоб ваші дані були захищені, можна створити гостьовий режим і не перейматися приватністю інформації. Для активації функції потрібно відкрити панель сповіщення, натиснути знак користувача у лівому верхньому куті та натиснути "Додати гостя".

Робота смартфона за графіком

Корисна фішка, яка дозволяє налаштувати увімкнення та вимкнення гаджета в конкретний час. Це стане в пригоді, якщо ви хочете обмежити таймінг, який проводить зі смартфоном ваша дитина. Щоб активувати функцію, перейдіть до розділу "Налаштування", потім натисніть "Додатково", а потім "Увімкнення та вимкнення за розкладом".

Запускайте програми за допомогою жестів

За допомогою жестів можна не тільки відключити звук смартфона, але й запустити будь-яку програму. Існує безліч часто використовуються жести для виклику різних програм. Так, наприклад, ви можете намалювати на дисплеї "V", "S", "W" або коло, щоб відкрити камеру. Щоб увімкнути цю функцію, відкрийте "Параметри" та виберіть "Жести". Перейдіть вниз, щоб побачити всі можливі варіанти жестів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які налаштування Android прискорюють роботу смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини