Головна Новини HI-tech телефони Кожному за потребами: безробітні американці зможуть отримати безкоштовний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Кожному за потребами: безробітні американці зможуть отримати безкоштовний смартфон

Програма по наданню зв'язку малозабезпеченим американцям була ініційована президентом Рональдом Рейганом

13 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Нова урядова програма пропонує безкоштовні мобільні телефони і послуги мобільної точки доступу мільйонам американців з низьким доходом. Про це повідомляє видання WKBN First News.

Кожному за потребами: безробітні американці зможуть отримати безкоштовний смартфон

Безробітні американці отримають смартфони

Компанія TruConnect, що займається бездротовим зв'язком, бере участь в програмі Lifeline, щоб забезпечити дешевими смартфонами американців, які є безробітними або мають маленький дохід.

"В даний час приблизно від 30 до 40 мільйонів людей не мають доступу до високошвидкісного Інтернету, і ця кількість недавно збільшилася через проблеми, пов'язані з COVID-19", — заявив Метью Джонсон, співзасновник і спів-генеральний директор TruConnect виданню NewsNation.

Джонсон сказав, що програма Lifeline ініційована в 1980-х роках президентом Рональдом Рейганом, але переважна більшість американців не знає про це. Вона пропонувала американцям з низьким доходом дротову телефонну лінію з великою знижкою, але в останні роки акцент змістився на бездротові телефони.

Основна пропозиція Lifeline — недорогий телефон Android, хвилини розмови і текстові повідомлення, а також 3 гігабайти даних на місяць. Каліфорнія найбільш щедра на необмежену кількість розмов і текстових повідомлень, в той час як інші штати в основному надають учасникам 1000 розмов і текстових повідомлень. Єдина умова: користуватися телефоном потрібно не рідше одного разу на місяць, щоб послуга залишалася активною. Дзвінки в інші країни, такі як Мексика, Канада, Китай, В'єтнам і Корея, також включені в план.

Щоб подати заявку на надання послуги, користувачі повинні зареєструватися до 8 січня 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google забезпечить дешеві смартфони хорошими камерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини