Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo непомітно представила новий смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo непомітно представила новий смартфон

Смартфон Vivo Y51s оснащений камерами, які включають нічний режим, портрет, ландшафт і динамічне фото

25 липня 2020, 01:15 comments1396
Поділіться публікацією:

Смартфон Vivo Y51s був по тихому запущений в Китаї. Телефон оснащений потрійною камерою на задній панелі, боковим сканером відбитків пальців і восьмиядерним чіпсетом Exynos 880. Якщо дивитися на дизайн і технічні характеристики, Vivo Y51 здається дуже схожим на Vivo Y70, за винятком крихітних відмінностей в деталях камери. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Компанія Vivo непомітно представила новий смартфон

Ціна Vivo Y51s в Китаї становить 1798 китайських юанів (приблизно 19 100 рупій) за один варіант пам'яті об'ємом 6 ГБ і 128 ГБ. Телефон представлений в трьох колірних варіантах: "Секретний світ чорного", "Білосніжне перо" і "Бихайлан синій". Пристрій надійде в продаж в Китаї 29 липня, і на сайті Vivo в даний час здійснюється попереднє замовлення.

Vivo Y51s оснащений трьома задніми камерами, розташованими вертикально. Установка включає 48-мегапіксельний первинний шутер з діафрагмою f / 1,79, 2-мегапіксельний датчик глибини з діафрагмою f / 2,4 і 2-мегапіксельний макросенсор з діафрагмою f / 2,4. На передній панелі знаходиться 8-мегапіксельна селфі-камера з діафрагмою f / 2.05. Режими камери включають нічний режим, портрет, ландшафт, динамічне фото, уповільнений рух, сповільнену зйомку та інші.

Всередині Vivo Y51s встановлена акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг з підтримкою двомоторної зарядки акумулятора потужністю 18 Вт. Для підключення є 5G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, порт Micro-USB і роз'єм для навушників 3,5 мм. Для ідентифікації був наданий бічній датчик відбитків пальців, а також підтримка розблокування за допомогою обличчя. Розміри телефону становлять 162,05х76,61х8,46 мм, а вага — 190 грам.

Як повідомляло видання "Коментарі", представить смартфон Vivo з унікальним дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини