Головна Новини HI-tech телефони Компанія Sony порадує новим флагманським камерофоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony порадує новим флагманським камерофоном

Sony розповіла про головні особливості камерофона Xperia 5 II

17 вересня 2020, 14:09
Поділіться публікацією:

Компанія Sony сьогодні представила камерофон Xperia 5 II, продовження торішнього Xperia 5. Як і його попередник, Xperia 5 II є відносно компактним телефоном з 6,1-дюймовим дисплеєм. Що стосується апаратного забезпечення, телефон досить схожий на Xperia 1 II, який Sony представила раніше в цьому році. Про це повідомляє видання Android Central.

Компанія Sony порадує новим флагманським камерофоном

На відміну від Xperia 1 II надвисока 6,1-дюймова панель FHD в Xperia 5 II може похвалитися частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації сенсорного екрана 240 Гц. Компактний флагманський телефон оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 865 в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті й до 256 ГБ пам'яті.

Xperia 5 II має потрійну камеру на задній панелі з основним датчиком на 12 МП, надширококутним об'єктивом на 12 МП і телеоб'єктивом на 12 МП з 3-кратним оптичним зумом. Sony заявляє, що Xperia 5 II — перший у світі телефон, здатний знімати уповільнене відео зі швидкістю 120 кадрів в секунду в 4K HDR. Він також підтримує автофокусування по очах в реальному часі і безперервну серійну зйомку зі швидкістю до 20 кадрів в секунду. Для селфі на передній панелі телефону є 8-мегапіксельна камера з 5-осьовою стабілізацією.

Що стосується часу автономної роботи, Xperia 5 II є гідним оновленням в порівнянні з Xperia 5. Останній флагман Xperia оснащений акумулятором місткістю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 21 Вт. Користувачі також отримають роз'єм для навушників 3,5 мм, фронтальні стереодинаміки з Dolby Atmos і водонепроникність IP68.

Xperia 5 II буде доступний для попереднього замовлення в США з 29 вересня за ціною 950 доларів. Однак Sony заявляє, що поставки телефону почнуться тільки 4 грудня. Однак, як і Xperia 1 II, він не буде сумісний з мережами 5G в США.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony оголосила ціни на Playstation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини