Головна Новини HI-tech телефони Компанія OPPO представила новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO представила новий бюджетний смартфон

Новий смартфон OPPO буде представлений в Індії в найближчі дні

18 жовтня 2020, 01:15 comments12536
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO представила смартфон F17 Pro в Індії минулого місяця, а 19 жовтня компанія збирається випустити спеціальну версію смартфона в цій країні, що отримала назву F17 Pro Diwali Edition. OPPO ще не розкрила ціну спеціального випуску F17 Pro, але сьогодні індійське відділення розмістило його зображення в Twitter, яке показує, що Diwali Edition вийде в кольорі Matte Gold. Про це повідомляє GSMarena.

Компанія OPPO представила новий бюджетний смартфон

OPPO представить бюджетний смартфон

Окреме зображення, розміщене OPPO на його офіційному індійському сайті, дає нам краще уявлення про задню панель Diwali Edition, яка не має вертикальної смуги, як інші варіанти кольору, а замість цього є градієнт від золота до води.

F17 Pro Diwali Edition, швидше за все, поділиться своїм внутрішнім пристроєм зі звичайною моделлю, яка поставляється з SoC Helio P95, 6,43-дюймовим дисплеєм FullHD + AMOLED, 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Смартфон працює під управлінням ColorOS 7.2 на базі Android 10, але недавно отримав оновлення ColorOS 11 на базі Android 11. Смартфон поставляється з шістьма камерами (дві спереду і ззаду чотири) і акумулятором ємністю 4015 мАг з зарядкою 30 Вт.

F17 Pro в даний час доступний в кольорах Matte Black, Magic Blue і Metallic White за ціною 315 доларів США або 265 євро, тому очікується, що ціна Diwali Edition буде в тому ж діапазоні.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO готується представити потужний камерофон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини