Головна Новини HI-tech телефони Компанія Motorola анонсувала новий унікальний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Motorola анонсувала новий унікальний смартфон

Компанія Motorola представила смартфон з чотирма камерами і батареєю ємністю 5000 мАг

3 липня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Смартфон Motorola One Fusion дебютував як останнє доповнення до серії смартфонів Motorola One. Смартфон Motorola One Fusion — це урізана версія Motorola One Fusion +, яка була випущена в глобальному масштабі і в Індії на початку червня. В даний час новий телефон Motorola доступний в країнах Латинської Америки і надійде в інші країни до наступного місяця. Про це повідомляє ресурс gadgets

Компанія Motorola анонсувала новий унікальний смартфон

Смартфон оснащений чіпом Qualcomm Snapdragon 710 SoC, чотирма задніми камерами і батареєю ємністю 5000 мАг. На відміну від One Fusion +, який поставляється з спливаючою селфі-камерою, в Motorola One Fusion передня камера знаходиться всередині виїмки.

Motorola ще не оголосила ціни, а також інформацію про доступність Motorola One Fusion по всьому світу. Телефон прибуде до Саудівської Аравії і ОАЕ в наступному місяці, повідомляє пост в блозі компанії.

Motorola One Fusion також пропонується у варіанті зберігання 4 ГБ + 64 ГБ. Його колірні варіанти включають смарагдовий зелений і океанський синій.

Motorola One Fusion з двома SIM-картами (Nano) працює під управлінням ОС Android 10 з користувацької оболонкою Motorola My UX. Телефон оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм Max Vision HD і оснащений чіпом Qualcomm Snapdragon 710 Octa в поєднанні з 4 ГБ оперативної пам'яті. Його вбудоване сховище об'ємом 64 ГБ також розширюється з допомогою карти microSD.

Чотиримісна камера заднього виду включає в себе основну 48-мегапіксельну камеру, супроводжувану додатковою 8-мегапіксельною камерою з полем огляду 118 градусів, 5-мегапіксельним макросенсором і 2-мегапіксельним датчиком глибини. Для селфі і відеодзвінків Motorola One Fusion оснащений 8-мегапіксельною фронтальною камерою.

Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola представила потужний флагман дешевше конкурентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини