Головна Новини HI-tech телефони Компанія LG повідомила, коли представить власний складаний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія LG повідомила, коли представить власний складаний смартфон

Складаний смартфон LG носить кодову назву Project B

31 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Тільки минулого тижня компанія LG оголосила про випуск першого в світі телевізора, який згортається. LG Signature OLED TV R в даний час пропонується тільки в Південній Кореї за 87 000 доларів. Як повідомляє The Elec, наступний оригінальний смартфон від південнокорейського виробника вийде в березні 2021 року, інформує Gadget Tendency.

Компанія LG повідомила, коли представить власний складаний смартфон

ФОТО: Gadget Tendency

У вересні LG запустила нову серію з експериментальним дизайном Explorer Project, яку відкрила незвичайна модель LG Wing — в забутому форм-факторі "ротатор" з додатковим екраном. У той же час компанія LG представила тизер наступного смартфона Explorer Project з відкидним екраном. У невеликому відео нам показали силует загадкового смартфона в форм-факторі слайдера зі складним або, вірніше, екраном, що розтягується.

Компанія LG повідомила, коли представить власний складаний смартфон - фото 2

Стало відомо, що LG працює над складним смартфоном з гнучким екраном під кодовою назвою Project B ще в липні. Тоді повідомлялося, що проект перейшов в стадію прототипування, а випуск серійної моделі запланований на початок 2021 року. Тепер стали відомі більш точні дати — березень.

Мобільний підрозділ LG за останні кілька років зазнав збитків, але в цьому році він повернеться до прибутку. І схоже, що для досягнення цієї мети LG робить ставку, в тому числі, на ці незвичайні смартфони.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'явилися рендери бюджетного 5G-смартфона LG.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини