Головна Новини HI-tech телефони Компанія Huawei запатентувала смартфон з незвичайним дисплеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei запатентувала смартфон з незвичайним дисплеєм

Huawei запатентувала кілька пристроїв футуристичного виду, серед них смартфон з унікальними характеристиками

11 вересня 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

За останні пару років Huawei випустила пару складних смартфонів, а також запатентувала кілька пристроїв футуристичного виду. Згідно з новою патентною заявкою, виявленою LetsGoDigital, Huawei, схоже, в даний час працює над новим смартфоном з круговим дисплеєм. Про це повідомляє Android Headlines .

Компанія Huawei запатентувала смартфон з незвичайним дисплеєм

Компанія подала цей новий патент на дизайн в Національне управління інтелектуальної власності Китаю (CNIPA). Відповідно до патенту, поданому 17 березня і опублікованому 11 вересня, пристрій розроблений таким чином дуже схожий на складні смартфони Mate X і Mate Xs — за винятком складного механізму.

Як і флагманські смартфони поточного покоління, він оснащений дисплеєм від краю до краю з мінімальними рамками на передній панелі. Однак дисплей буде повернутий до задньої частини пристрою з лівого боку. На правому краю будуть кнопка живлення і регулювання гучності.

Хоча компанія вже позбулася апаратних кнопок на деяких зі своїх флагманських пристроїв, в еталонному дизайні в цьому списку вони все ще є. Це видно на концептуальному смартфоні Xiaomi Mi MIX Alpha, представленому в 2019 році, Huawei також може вибрати аналогічний гнучкий OLED-дисплей.

Установка камери на задній панелі пристрою також служить передньою камерою. Таким чином, камери з високою роздільною здатністю дозволяють знімати гарні селфі. Як і у випадку з усіма патентами, немає ніякої гарантії, що цей дизайн буде використаний в наступному смартфоні.

Про це повідомляє видання "Коментарі", Huawei представила унікальну смарт-валізу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини