Головна Новини HI-tech телефони Компанія Google назвала дату презентації нових гаджетів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google назвала дату презентації нових гаджетів

Серед інших гаджетів будуть представлені смартфони Pixel 5 і Pixel 4a 5G

15 вересня 2020, 15:47
Поділіться публікацією:

У запрошенні, яке Google відправив представникам масової інформації, компанія офіційно підтвердила онлайн-захід, який пройде 30 вересня. Буде представлена нова лінійка продуктів, включаючи Pixel 5, новий Chromecast і багато іншого. Про це повідомляє 9to5Google.

Компанія Google назвала дату презентації нових гаджетів

Захід Google Launch Night In відбудеться об 11 годині ранку 30 вересня. Він не буде транслюватися в прямому ефірі для широкого загалу. Однак Google просуває запуск в своїх соціальних мережах, натякаючи, що кінець кінцем захід може бути публічним.

Цей захід, ймовірно, представить ЗМІ продукти Google 2020 року, які, як відомо, включають смартфони Pixel 5 і Pixel 4a 5G. Поряд з новими смартфонами Google також натякає на появу "розумного" динаміка. Йдеться, безумовно, про спікера для "розумного" дому Nest, який Google продемонстрував в одному зображенні і відео-тізері на початку цього року. Крім цього, є також "новий Chromecast", електронний ключ Sabrina на базі Android TV, інформація про який спливала кілька разів за останній час.

Це все, що Google офіційно згадує в своєму електронному листі, але також можна припустити, що компанія може продемонструвати нову модель термостата на цьому заході. Це обладнання потрапило в FCC минулого тижня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google заявила про наміри покінчити зі своїм вуглецевим слідом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини