Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія готується представити новий смартфон: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія готується представити новий смартфон: що відомо

Redmi 9 Power побудований на 6,53-дюймовому РК-дисплеї, а також має акумулятор місткістю 6000 мАг

18 грудня 2020, 11:51
Поділіться публікацією:

Xiaomi сьогодні представила новий смартфон під назвою Redmi 9 Power, але йдеться не про зовсім новий телефон. Це Redmi Note 9 4G, випущений в Китаї минулого місяця, з додатковою 2-мегапіксельною макрокамерою.

Китайська компанія готується представити новий смартфон: що відомо

ФОТО: Android Authority

Це означає, що Redmi 9 Power має SoC Snapdragon 662 і працює під управлінням Android 10 з MIUI 12 зверху. Смартфон поставляється з 4 ГБ оперативної пам'яті і має два варіанти зберігання — 64 ГБ (UFS 2.1) і 128 ГБ (UFS 2.2). Він також оснащений спеціальним слотом для карти microSD, що дозволяє збільшити об'єм пам'яті до 512 ГБ.

Redmi 9 Power побудований на 6,53-дюймовому РК-дисплеї FullHD + з виїмкою для 8-мегапіксельної селфі-камери. На задній панелі смартфона з текстурою, що захищає від відбитків пальців, і малюнком, аналогічним Realme C3, встановлена ​​чотирьох камерна камера. Вона складається з 48-мегапіксельної основної, 8-мегапіксельної надширокої, 2-мегапіксельної глибини і 2-мегапіксельної макрокамери.

Смартфон на базі Snapdragon 662 оснащений функцією AI Face Unlock і бічним сканером відбитків пальців для розблокування без пароля, а заправкою всього пакету служить акумулятор місткістю 6000 мАг, який заряджається через порт USB-C потужністю до 18 Вт.

Цікаво, що Xiaomi включила в комплект адаптер живлення потужністю 22,5 Вт замість 18 Вт. Решта особливостей Redmi 9 Power включають роз'єм для навушників 3,5 мм, стереодинаміки, захист від бризок, IR Blaster і підтримку зворотньої зарядки. Смартфон надійде в продаж в Індії з 22 грудня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi випустив нову серію телефонів з телескопічною камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини