Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія запатентувала смартфон з дивним дизайном
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія запатентувала смартфон з дивним дизайном

Новий патент Xiaomi показує громіздкий і незручний смартфон

21 вересня 2020, 18:32
Поділіться публікацією:

Патенти Xiaomi з'являються часто, і останній з них, наданий порталом LetsGoDigital, показує, що китайська компанія як і раніше дуже багато інвестує в складні технології. Проте, схоже, що в цьому конкретному додатку Xiaomi більше зацікавлена в створенні складного смартфона з дисплеєм великого розміру, аналогічного дисплею великого планшета в повністю розгорнутому вигляді. Про це повідомляє видання Notebook.

Китайська компанія запатентувала смартфон з дивним дизайном

Складний пристрій Xiaomi, який LetsGoDigital назвала "Xiaomi Mi Z Fold" через форму "Z", яку смартфон може формувати при складанні, в зібраному вигляді виглядає як смартфон звичайного розміру. Але його зовнішній вигляд оманливий, тому що якщо подивитися на закритий пристрій зверху чи знизу, можна побачити велику товщину, яка виникає при наявності такого смартфона з безліччю складок.

Масивність пристрою — не єдина проблема Xiaomi Mi Z Fold. Спосіб, яким патент описує механізм складання, залишає смартфон в складеному вигляді як пристрій з двома дисплеями — стандартного заднього корпусу для розміщення системи основної камери немає. Таким чином, користувачеві доведеться або розгорнути смартфон Xiaomi в формі планшета, щоб використовувати настройку "задньої" камери, або у китайської фірми є кілька серйозних рішень з камерою під дисплеєм, готових з'явитися перед широкою публікою в 2021 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi офіційно представить новий проектор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини