Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія випадково розкрила подробиці про новий смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія випадково розкрила подробиці про новий смартфон

Смартфон POCO отримає процесор Snapdragon 732G і буде оснащений 6 ГБ оперативної пам'яті

4 вересня 2020, 16:12
Поділіться публікацією:

Навіть напередодні презентації смартфона POCO X3 NFC виробник не поспішає ділитися подробицями про новинку і, схоже, готує черговий сюрприз для шанувальників бренду. Прес-служба компанії помилково опублікувала тизер, що розкриває деякі особливості і назву ще одного гаджета лінійки бренду. Про це повідомляє видання Droid News.

Китайська компанія випадково розкрила подробиці про новий смартфон

Зображення, опубліковане китайським виданням ITHome, вказує на те, що учасники спеціальної акції, організованої вендором, отримають можливість виграти новий смартфон POCO X3 Pro. Плакат підтверджує припущення інсайдерів про плани POCO представити відразу декілька версій гаджета: звичайну і більш просунуту. Незабаром після релізу компанія поспішила видалити зображення, замінивши його аналогічним тизером, але із зазначенням моделі смартфона POCO X3 NFC.

Згідно з минулими витоками, POCO X3 NFC отримає процесор Snapdragon 732G і буде оснащений 6 ГБ оперативної пам'яті. Примітно, що новинці приписують акумулятор місткістю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки місткістю до 33 Вт. Максимальна роздільна здатність основної камери очікується на рівні 64 Мп. Поки невідомо, чим Pro версія пристрою буде відрізнятися від базової моделі. Презентація смартфона POCO X3 NFC відбудеться 7 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейська компанія повідомила про появу нового смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини