Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія розробляє бюджетний смартфон з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія розробляє бюджетний смартфон з підтримкою 5G

Новий смартфон Vivo має 6,4-дюймовий дисплей, а його товщина складе 7,7 мм

14 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Китайська компанія Vivo, один з найбільших світових постачальників смартфонів, продовжує розвивати напрямок 5G. За даними джерел мережі, скоро буде випуск нового пристрою середнього рівня з можливістю роботи в мобільних мережах п'ятого покоління. Про це повідомляє видання Phone Mantra.

Китайська компанія розробляє бюджетний смартфон з підтримкою 5G

Кодова назва пристрою — V2031A. Інформація про нього з'явилася на сайті Китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA).

Відомо, що смартфон наділений 6,4-дюймовим дисплеєм. Спостерігачі вважають, що це панель Full HD + з виїмкою або отвором для фронтальної камери.

Живлення буде здійснюватися від акумуляторної батареї ємністю 4020 мАг. Сертифікація 3C вказує на підтримку технології зарядки 18 Вт. Також відома і товщина корпусу — 7,7 мм.

Таким чином, можна припустити, що незабаром Vivo анонсує відносно недорогий пристрій 5G. Ймовірно, він буде заснований на одному з процесорів сімейства MediaTek Dimensity.

Згідно зі свіжим прогнозом Canalys, в цьому році по всьому світу буде поставлено близько 278 мільйонів смартфонів 5G. У 2021 році поставки таких пристроїв збільшаться приблизно вдвічі і досягнуть 544 млн штук.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo представила відразу два бюджетних смартфони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини