Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія представить смартфон з рекордною кількістю камер
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить смартфон з рекордною кількістю камер

Компанія OnePlus збирається зміцнити свої позиції на ринку камерофонів

22 липня 2020, 12:53
Поділіться публікацією:

Компанія OnePlus запустила новий смартфон під назвою Nord, який має підтримку 5G і шість камер. Телефон буде запущений 4 серпня в Індії та Європі. Також компанія запускає бета-програму, яка дозволить 50 людям в Північній Америці випробувати пристрій. Про це повідомляє Business Insider.

Китайська компанія представить смартфон з рекордною кількістю камер

Фото: itc.ua

OnePlus Nord має чотирикратне налаштування камери на задній панелі, яка включає той же основний 48-мегапіксельний датчик, що й в OnePlus 8, восьми мегапіксельну надширококутну камеру, макрокамеру та датчик глибини. У Nord також будуть дві фронтальні камери: 32-мегапіксельна основна  і восьми мегапіксельна ультраширококутна камера з 105-градусним полем зору.

Багато смартфонів поставляються з декількома камерами, але в минулому рідко можна було побачити такі дешеві пристрої, як OnePlus Nord з такою кількістю камер. Виробники смартфонів все частіше дивляться на камеру як на основну точку продажів і спосіб відрізнити свої пристрої від пристроїв конкурентів. Apple, Samsung і Google рекламували камери своїх iPhone 11 Pro, Galaxy S20 Ultra і Pixel 4 під час випуску своїх продуктів у 2019 році.

Також Nord оснащений 6,44-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц і технологією швидкої зарядки, яка, як стверджується, може зарядити телефон до 70% за пів години. Він буде працювати на процесорі Snapdragon 765G компанії Qualcomm.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus розробила власну систему мобільних платежів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини