Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія готується представити нову серію смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія готується представити нову серію смартфонів

Нові смартфони OnePlus будуть мати 64-мегапіксельну основну задню камеру

25 липня 2020, 23:56 comments1807
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому компанія OnePlus нарешті запустила свій доступний смартфон OnePlus Nord, і тепер почали ходити чутки про наступні пристрої. В цьому році компанія вже представила три смартфони. Тепер є відомості, що бренд вже почав працювати над наступним набором флагманських пристроїв OnePlus. Швидше за все, це будуть OnePlus 8T і OnePlus 8T Pro. Про це повідомляє BGR.

Китайська компанія готується представити нову серію смартфонів

Звіт вказує, що ці телефони можуть мати 64-мегапіксельну основну задню камеру. Це те, на що вказують деякі рядки коду, які були досліджені в останньому додатку OnePlus Camera v5.4.23. Передбачається, що бренд буде використовувати піксельний біннінг, що допоможе зменшити шум і запропонувати кращий динамічний діапазон.

Повідомляється, що програмне забезпечення буде використовувати повну 64-мегапіксельну роздільну здатність сенсора для візуалізації високодеталізованих знімків. Це показує, що додаток камери не буде підтримувати 64-мегапіксельні знімки в режимі серійної зйомки.

Витоки серії OnePlus 8T тільки почали з'являтися в Інтернеті, і, ймовірно, скоро з'явиться більше деталей. В даний час невідомо, коли буде випущена нова серія телефонів OnePlus, але вони, швидше за все, з'являться в кінці цього року.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus розробила власну систему мобільних платежів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини