Головна Новини HI-tech телефони Honor представить нову лінійку смартфонів вже в цьому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Honor представить нову лінійку смартфонів вже в цьому році

Honor не збирається чекати наступного року, щоб представити нові смартфони

2 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Honor може стати одним з останніх брендів смартфонів, що випустили нові пристрої преміум-класу в 2020 році. В даний час планується, що в останній місяць цього року компанія представить доповнення до своїх V30 і V30 Pro. Відомий блогер Теме (@ RODENT450 в Twitter) стверджує, що принаймні в одного з їхніх наступників буде 6,72-дюймовий дисплей з сучасної частотою оновлення 120 Гц. Про це повідомляє Note Book Check.

Honor представить нову лінійку смартфонів вже в цьому році

Honor представить нові смартфони

Аналітик ніколи не згадував, чи повинна ця панель бути ЖК-дисплеєм або будь-якою формою OLED. Крім цього, Honor V40 тепер також буде поставлятися з тим же блоком живлення SuperCharge потужністю 66 Вт, представленим в серії Huawei Mate 40, не кажучи вже про бездротову зарядку 40 Вт.

Також серія може отримати новий флагманський процесор Kirin 9000. Однак це може бути тільки для варіанту Plus (або V40), тоді як ванільна модель може отримати натомість MediaTek Dimensity 1000+.

Вважається, що серія Honor V40 збереже подвійні селфі-камери своїх попередників. З іншого боку, Теме пророкує, що основний смартфон буде з потрійним або чотирма об'єктивами. В даний момент це вся інформація про прийдешні смартфони Honor, хоча навряд чи нових відомостей доведеться довго чекати.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представить смарт-годинник з великим екраном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини