Головна Новини HI-tech телефони Google відкладає презентацію Android 11 на тлі протестів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Google відкладає презентацію Android 11 на тлі протестів у США

У Google обіцяють представити новий Android 11 найближчим часом

30 травня 2020, 23:12 comments1799
Поділіться публікацією:

Компанія Google в суботу заявила, що відклала заплановане на наступний тиждень відкриття бета-версії своєї останньої мобільної операційної системи Android 11 у світлі протестів і заворушень у Сполучених Штатах. Про це пише Reuters.

Google відкладає презентацію Android 11 на тлі протестів у США

"Ми раді розповісти вам більше про Android 11, але зараз не час святкувати", — йдеться в повідомленні Google, опублікованому на сайті розробників Android.

Захід спочатку планувався на середу, повідомляється на сайті організації. У своєму Twitter компанія повідомила, що більше подробиць про нову версію Android опублікує найближчим часом, не уточнюючи ніяких дат.

Нагадаємо, у місті Міннеаполіс (штат Міннесота, США) кілька підрозділів військової поліції приведені в стан підвищеної готовності. Таке рішення було ухвалене через масштабні заворушення, пов'язані зі смертю афроамериканця Джорджа Флойда внаслідок жорсткого затримання правоохоронцями. Джордж Флойд, уродженець Х'юстона, якого друзі ласкаво називали "Великий Флойд" і який працював у нічному клубі охоронцем, був запідозрений у спробі передати фальшиві гроші в магазині на розі, коли поліція взяла його під варту. Співробітник, який викликав допомогу, описав підозрюваного напідпитку, що зафіксовано в поліцейській стенограмі дзвінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини