Головна Новини HI-tech телефони Google представила потужний смартфон з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Google представила потужний смартфон з підтримкою 5G

Смартфон Pixel 4a 5G буде поставлятися в білому і чорному кольорах, а також буде мати дві камери

1 жовтня 2020, 16:25
Поділіться публікацією:

Google сьогодні офіційно представила 5G-версію свого телефону Pixel 4a на своєму щорічному технологічному заході. Про це повідомляє видання Tech Crunch.

Google представила потужний смартфон з підтримкою 5G

З огляду на всі попередні витоки, реальних сюрпризів не залишилося, і Google вже оголосив ціну в 499 доларів. Однак тепер відома дата запуску. Смартфон буде запущений в Японії 15 жовтня, а потім з'явиться в Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Ірландії, Тайвані, Великобританії і США в невстановлену дату в листопаді. Новий телефон разом з новим Pixel 5 тепер доступний для попереднього замовлення в Google Store.

Смартфон являє собою щось середнє між версією Pixel 4a без підтримки 5G і недавно анонсованим Pixel 5. Він оснащений великим OLED-дисплеєм від краю до краю, ніж Pixel 5 з діагоналлю 6,2 дюйма, але використовує той же процесор Snapdragon 765G середнього рівня, що і Pixel 5, в поєднанні з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Є дві камери, в тому числі одна з надширококутним об'єктивом і роз'ємом для навушників. Телефон буде білого і чорного кольорів.

З огляду на те, що чіпи 5G і більший екран споживають більше енергії, ніж у звичайного 4a, не дивно, що Google збільшив акумулятор з 3140 мАг до 3885 мАг. Google обіцяє 48 годин автономної роботи з екстремальним режимом енергозбереження. Pixel 4a 5G не володіє водонепроникністю, яку пропонує Pixel 5 за 699 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google Meet отримає функцію шумозаглушення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини