Головна Новини HI-tech телефони Цікаві особливості майбутнього смартфона Meizu
commentss НОВИНИ Всі новини

Цікаві особливості майбутнього смартфона Meizu

Meizu має намір випустити смартфон з вбудованою камерою

30 січня 2021, 16:00 comments1167
Поділіться публікацією:

Серія смартфонів Meizu 17 була представлена в травні минулого року, але тепер можна побачити, як компанія представить своїх наступників на початку цього року, оскільки Meizu 18 з'явився в новому практичному відео.

Цікаві особливості майбутнього смартфона Meizu

Meizu представить унікальний смартфон

У ролику показано Meizu 18 з повноекранною передньою панеллю. У смартфона тонкі лицьові панелі, а також не видно селфі-камери, тобто вона, найімовірніше, перебуває під екраном. Однак Meizu не стане першим брендом, який представить на ринок смартфон з вбудованою камерою. Ця честь дісталася ZTE за свій Axon 20 5G.

Подробиць про Meizu 18 зараз мало, але два смартфона Meizu, які, як вважається, є моделями vanilla і Pro, кілька днів тому отримали сертифікацію 3C, показавши підтримку зарядки 30 Вт і 40 Вт в процесі. Також ходять чутки про варіант Max, який, як кажуть, поставляється з зарядкою на 120 Вт.

Як повідомляло видання "Коментарі", Meizu представила навушники з унікальним корпусом. Компанія стверджує, що нові навушники Ur Live забезпечують відмінний звук. У конструкції навушників використана двухканальная незалежна структура аудіоканала: баси і середні частоти сформовані в окремих акустичних камерах, що додатково покращує сприйняття.

Щоб забезпечити природну посадку, інженери компанії зібрали десятки тисяч навушників, а потім шляхом ретельних розрахунків створили "ідеальну" модель, яка сподобається більшості користувачів.

Також видання "Коментарі" розповіло, що великий виробник смартфонів збирається покинути мобільний бізнес. Після майже шести послідовних збиткових років і боргів в розмірі 5 млрд, компанія LG, все таки може покинути бізнес смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини