Головна Новини HI-tech телефони Безнадійно застарів: ще один iPhone позбудеться технічної підтримки
commentss НОВИНИ Всі новини

Безнадійно застарів: ще один iPhone позбудеться технічної підтримки

Продукція Apple вважається вінтажною, якщо вона не продавалася понад п'ять років, тепер це торкнулося ще одного iPhone

4 листопада 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

Як повідомляє 9to5Mac, iPhone 5C офіційно став вінтажним продуктом Apple. Компанія оновила список застарілих продуктів, додавши туди смартфон iPhone 5c. Це означає, що його технічна підтримка тепер обмежена.

Безнадійно застарів: ще один iPhone позбудеться технічної підтримки

iPhone 5s визнано застарілим

Як наголошується у звіті, продукція Apple вважається вінтажною, якщо вона не продавалася понад п'ять років. Хоча раніше Apple пропонувала підтримку цих пристроїв тільки у своїх роздрібних точках, клієнти також можуть отримувати підтримку в авторизованих постачальників послуг, поки компоненти залишаються доступними.

Apple припинить випуск і зробить iPhone 5c застарілим у 2022 році, що призведе до остаточного припинення його технічної підтримки. iPhone 5s, який був представлений в один день з iPhone 5c, ще не вважається вінтажним пристроєм, оскільки він залишався доступним в магазинах протягом більш тривалого часу.

Спочатку передбачалося, що iPhone 5c буде додано до списку вінтажних і застарілих ще на початку жовтня. У внутрішній службовій записці йшлося про те, що і iPhone 5c, і модель 15-дюймового MacBook Pro середини 2014 року буде додано до списку вінтажних і застарілих.

Модель 15-дюймового MacBook Pro середини 2014-го як і раніше буде мати право на технічну підтримку в магазинах Apple та в авторизованих постачальників послуг.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple подешевшала на мільярди доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини