Головна Новини HI-tech телефони Apple замовила величезну кількість старих iPhone: рахунок йде на мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple замовила величезну кількість старих iPhone: рахунок йде на мільйони

Apple намагається вирішити проблему з падінням продажів за допомогою більш дешевих iPhone

7 листопада 2020, 20:22 comments1338
Поділіться публікацією:

Через глобальну пандемію компанія Apple зіткнулася з проблемами в ланцюжку поставок нових iPhone. Щоб компенсувати їх нестачу, компанія замовила понад 20 млн одиниць старих і більш дешевих смартфонів.

Apple замовила величезну кількість старих iPhone: рахунок йде на мільйони

Apple замовлення мільйони смартфонів

Підтверджуючи недавні повідомлення про брак компонентів, нова чутка про ланцюжок поставок стверджує, що Apple звертається до своїх старих моделей iPhone.

Згідно зі звітом Nikkei Asian Report, постачальникам було запропоновано підготувати понад 20 мільйонів старих iPhone в період з жовтня до кінця року. Вважається, що це допоможе як зі святковим попитом на покупки, так і з продажами на початку 2021 року.

З цих 20 мільйонів, повідомили неназвані джерела "на керівному рівні", більшість відносяться до iPhone 11 і iPhone SE. Повідомляється, що кожен з них отримав близько 10 мільйонів замовлень, в той час як дані по iPhone XR не називаються.

"Замовлення на старі моделі дійсно кращі, ніж очікувалося", — сказало одне з джерел. Інше повідомило Nikkei Asian Report, що "імпульс для iPhone 11 на подив сильний і триває".

На даний момент Apple більше не продає iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Компанія продовжує продавати iPhone 11, iPhone SE і iPhone XR.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple пообіцяла безкоштовно замінити AirPods Pro.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини