Головна Новини HI-tech телефони Apple назвала ціни за ремонт своїх нових смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple назвала ціни за ремонт своїх нових смартфонів

Ремонт iPhone 12 обійдеться дорожче, ніж попередніх моделей

19 жовтня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:

Apple оголосила, скільки буде коштувати ремонт нового iPhone 12 і iPhone 12 Pro. Вартість ремонту екрану iPhone 12 Pro в розмірі 279 доларів не змінилася в порівнянні з торішнім iPhone 11 Pro, незважаючи на використання нового загартованого скла. Однак вартість ремонту дисплея базового iPhone 12 в розмірі 279 доларів збільшилася на 80 доларів в порівнянні з iPhone 11, а вартість ремонту "інших пошкоджень" збільшилася на 50 доларів до 449 доларів. Ціни на ремонт iPhone 12 Pro Max і 12 mini поки не оголошені. Про це повідомляє The Verge.

Apple назвала ціни за ремонт своїх нових смартфонів

В скільки обійдеться ремонт iPhone 12

Для базового iPhone 12 це істотне підвищення ціни в порівнянні з 199 доларами, які користувачі заплатили б за ремонт екрану iPhone 11, ймовірно, тому, що тепер у нього OLED, а не ЖК-дисплей. Однак для 12 Pro ця ціна в 279 доларів така ж, як і ціна, яку Apple стягує за ремонт екрану iPhone X 2017 року. Ціна ремонту екрану, що покривається страховими планами AppleCare Plus, не змінилася і становить 29 доларів.

Нові дисплеї з загартованою керамікою, використовувані в iPhone 12, які, за словами Apple, "міцніші, ніж скло будь-якого смартфона" і мають в чотири рази більшою стійкістю до падіння, схоже, не викликали підвищення цін для покупців, незважаючи на можливе зниження в розмір прибутку Apple.

Те ж саме і з тим, що Apple бере на себе за усунення "інших пошкоджень", наприклад, викликаних рідиною. Вартість ремонту iPhone 12 Pro становить 549 доларів, що не змінилося в порівнянні з iPhone 11 Pro. Однак зараз iPhone 12 коштує 449 доларів, у порівнянні з 399 доларами на ремонт iPhone 11. Вартість іншого ремонту, що покривається AppleCare Plus, залишається на рівні 99 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple Watch зможе похвалитися підтримкою YouTube Music.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини