Головна Новини HI-tech ігри Занадто багато помилок: CD Projekt забрала Cyberpunk 2077 на доопрацювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Занадто багато помилок: CD Projekt забрала Cyberpunk 2077 на доопрацювання

Геймерам запропонують компенсацію за неякісну гру

18 грудня 2020, 10:44
Поділіться публікацією:

Sony забрала гру Cyberpunk 2077 з магазину PlayStation і запропонувала геймерам відшкодування. Гравці скаржилися, що Cyberpunk 2077 рясніє помилками і глюками та схильний до збоїв. Раніше на цьому тижні розробники гри CD Projekt Red запропонували відшкодування за гру. Компанія також зобов'язалася випустити патчі для поліпшення Cyberpunk 2077. Неясно, коли Sony Interactive Entertainment (SIE) планує повернути гру в PlayStation Store.

Занадто багато помилок: CD Projekt забрала Cyberpunk 2077 на доопрацювання

ФОТО: The South African

"SIE прагне забезпечити високий рівень задоволеності клієнтів, тому ми почнемо пропонувати повне повернення коштів всім гравцям, які купили Cyberpunk 2077 через PlayStation Store", — заявили в компанії.

За сюжетом гри Cyberpunk 2077 геймери живуть в злочинному світі, де вони можуть заплатити за поліпшення свого тіла за допомогою технологій. Спочатку вона була "анонсована" у 2012 році, але потім була повторно анонсована у 2018 році, а потім представлена з величезною помпою — і появою Кіану Рівза — в червні 2019 року.

Проблеми з глюками та збоями в основному виникали на старих консолях, таких як PS4 і Xbox One. Повідомлялося про проблеми, включаючи стрибкоподібну частоту кадрів і розриви екрану, але користувачі новітніх версій консолей їх не відчували. CD Projekt Red заявляє, що їй "слід приділити більше уваги тому, щоб гра працювала краще" на цих консолях. Компанія заявляє, що випустить виправлення для вирішення проблем в січні й лютому.

Раніше студія CD Projekt Red піддалася критиці з боку фанатів, коли вона оголосила, що співробітникам доведеться працювати понаднормово, щоб закінчити гру — відому в індустрії як "кранч". Раніше вона обіцяла не пред'являти подібних вимог до свого персоналу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xbox випустила лімітовану консоль One X в дизайні Cyberpunk 2077.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини