Головна Новини HI-tech ігри Заборона - не перешкода: популярна гра повертається на iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Заборона - не перешкода: популярна гра повертається на iPhone

Конфлікт Apple і Epic Games триває, але Fortnite знову доступна на iPhone

20 листопада 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Nvidia підтвердила, що Fortnite повертається на iPhone через свій хмарний ігровий сервіс, попри те, що Apple викинула гру зі свого App Store. Сервіс компанії GeForce Now тепер доступний через веб-браузер Safari, минаючи магазин.

Заборона - не перешкода: популярна гра повертається на iPhone

Fortnite повернулася на iPhone

Apple заборонила Fortnite використовувати свої сервіси на тлі триваючої судової тяганини з власником гри, Epic Games. Nvidia заявила, що Fortnite з сенсорним управлінням "скоро" з'явиться в мобільному браузері. Про плани того, що по суті є обхідним маневром, компанія вперше повідомила BBC на початку листопада.

GeForce Now зазвичай транслює комп'ютерні ігри через Інтернет без необхідності їх установки, пропонуючи ігри з використанням клавіатури, миші і / або контролера, якщо є досить гарне інтернет-з'єднання. Але реалізація сенсорного управління в версії Fortnite для Safari означає, що вона не буде такою ж, як та, яка зазвичай працює на ПК. Nvidia заявила, що зміна "затримає доступність гри".

Apple ввела обтяжливі обмеження на додатки для потокової передачі ігор, що означає, що GeForce Now, Google Stadia і потокова передача Xbox не можуть запускатися на мобільних пристроях Apple через власні додатки. Але потокова передача додатків через веб-браузер — замість спеціального додатка — дозволена правилами Apple. Поряд з версією браузера Safari Nvidia заявила, що на початку 2021 року запустить ще одну версію веб-браузера для Chrome.

Як повідомляло видання "Коментарі", паралізований геймер здобув рекордну кількість перемог в грі Fortnite.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини