Головна Новини HI-tech ігри Власники електромобілів Tesla зіграють в улюблену гру Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Власники електромобілів Tesla зіграють в улюблену гру Ілона Маска

Маск розповів про свою улюблену гру і вона з'явилася на електромобілях Tesla

28 грудня 2020, 18:08
Поділіться публікацією:

Автомобілі Tesla отримали нове оновлення ПЗ. Крім інших поліпшень, патч 2020.48.25 розширив бібліотеку Tesla Arcade улюбленими іграми самого Ілона Маска.

Власники електромобілів Tesla зіграють в улюблену гру Ілона Маска

The Battle of Polytopia. ФОТО:

Як пише видання Tesmanian, в сервісі з'явилася The Battle of Polytopia — 4 на 4 стратегія, де геймерам потрібно взяти під контроль плем'я і привести його до процвітання. Грати можна як проти штучного інтелекту, так і проти реальних опонентів за одним пристроєм або онлайн.

У 2019 Маск неодноразово говорив, що грає в The Battle of Polytopia і що гра йому подобається. Розробники оцінили хвалебний відгук глави Tesla і додали Маска в свою гру в якості персонажа.

Колекцію Tesla Arcade поповнила і Cat Quest. Головним героєм тут виступає кіт, який відправляється в подорож, щоб звільнити сестру. Геймплей нехай і простий, але в Cat Quest знайшлося місце відкритого світу, підземеллях і системі прогресу через екіпіровку.

Третьою грою став "Пасьянс". Цілком ймовірно, це єдина гра, яка не потребує особливого представлення.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Apple були всі шанси заволодіти Tesla. Засновник Tesla Ілон Маск розповів, що генеральний директор Apple Тім Кук нехтував переговорами про покупку його автомобільної компанії ще в 2017 році. У вівторок Маск написав в Twitter, що зв'язався з босом Apple в "найтемніші дні" його компанії. У той час Tesla оцінювалася в 60 мільярдів доларів (45 мільярдів фунтів стерлінгів). Тепер же ціна виросла в 10 разів.

Маск сказав, що планував обговорити можливий продаж Tesla Apple, оскільки компанія зазнавала фінансових труднощів при створенні свого електромобіля Model 3.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини