Головна Новини HI-tech ігри "Виживач" по вікінгам підкорив серця геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Виживач" по вікінгам підкорив серця геймерів

Ігра на виживання Valheim несподівано вирвалася в лідери

8 лютого 2021, 18:27
Поділіться публікацією:

На початку лютого в ранньому доступі Steam вийшов "виживач" з вікінгами Valheim від Iron Gate, і вже другий тиждень проект не вилазить з лідерів продажів магазину Valve. До того ж гра може стати найпопулярнішим симулятором виживання на майданчику.

"Виживач" по вікінгам підкорив серця геймерів

Valheim завоював серця геймерів

Iron Gate випустила цілком стандартну для жанру гру в незвичайним сеттингом. Гравці потрапляють в процедурно генерований світ, борються з монстрами, будують будинки, ферми, кують броню і зброю, а також досліджують небезпечне довкілля. Такою його роблять монстри зі скандинавських міфів, а події розгортаються в десятому світі вікінгів — Вальхеймі.
Такий ось набір вже привернув більше сотні тисяч гравців, які залишили 96% позитивних відгуків. За статистикою SteamDB, зараз в землях Valheim виживають 74 тисяч гравців, а пік онлайну досяг позначки в 131 тисяч користувачів. Гра вже обігнала за популярністю ARK, і наближається до RUST.
З повноцінним релізом, який за підрахунками розробників відбудеться тільки через рік, ціна може збільшитися. Поки що Iron Gate реалізували тільки 75% задуманих механік і 50% запланованого контенту. На 2021 рік розробники готують чотири поновлення, в яких і заповнять прогалини.
Як повідомляло видання "Коментарі", PUBG Mobile провела найбільшу блокування гравців. Популярна багатокористувацька гра PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) зіткнулася з серйозною проблемою — обманом. Суть полягає в тому, що хакери продовжують винаходити нові способи використання для створення чітів і таким чином перемагати інших гравців в нечесному бою. Однак Tencent продовжує переслідувати шахраїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини