Головна Новини HI-tech ігри Вийшов новий трейлер відеогри S.T.A.L.K.E.R. 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов новий трейлер відеогри S.T.A.L.K.E.R. 2

Розробники обіцяють випустити нового «сталкера» у 2021 році

31 грудня 2020, 00:55 comments1478
Поділіться публікацією:








Українська студія-розробник відеоігор GSC Game World показала офіційний трейлер гри S.T.AL.K.E.R 2. Подивитися відео можна на YouTube-каналі IGN.

Вийшов новий трейлер відеогри S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2

Згідно ролику, головний герой відеоігри на прізвисько "Скіф" вивчає занедбаний будинок. У цей час він слухає пісню групи Сплін "Линия жизни". Несподівано навколо головного героя починають підійматися предмети, а потім на нього хтось накидається і кидає в небо меблі. У класичній версії гри такі дії були характерні для мутанта Полтергейста.

Розробники відеоігри наголошують, що тизер дозволяє відчути все, що відбувається е грі: і стрімку зміну декорацій, і жахливі пейзажі, і постійне відчуття небезпеки навколо.

Згідно з даними GSC Game World фанати "Сталкера" зможуть отримати відеогру на Xbox Series X і S і на ПК вже в наступному, 2021 році.

Відзначимо, перша гра серії "S.T.A.L.K.E.R: Тінь Чорнобиля" побачила світ 13 років тому — у 2007 році. Події відео гри відбуваються в зоні ЧАЕС, а головний герой змушений боротися з монстрами та бандитами, і шукати артефакти. Через два роки розробники випустили приквел основної гри "Чисте небо" і сиквел "Поклик Прип'яті". Спочатку гра "S.T.A.L.K.E.R. 2" мала побачити світ у 2012, але за рік до цього компанія розпустила команду і заморозила проект.


Раніше "Коментарі" писали, що заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняк повідомив, що уряд України має намір розглянути питання введення цензури щодо певних комп'ютерних ігор. Більш того, для цього вже створено відповідний "дієвий механізм". Причиною такого рішення заступник міністра назвав захист національних інтересів держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини